Meubelsmaken.net

Wat kan ik met een extra verdiepings vloer voor mijn bedrijf?

kantoor vloer

‘Less is more’ is een welbekende uitspraak. Toch ontkom je er niet altijd aan. Als je in een magazijn werkt dan weet je er waarschijnlijk alles van. Allerlei spullen en producten komen binnenstromen, maar waar ga je daar mee heen? Misschien heb je wel eens nagedacht over een Entresolvloer voor magazijn. Er is altijd een gebrek aan ruimte lijkt het wel.

De kans is groot dat veel bedrijven dit probleem herkennen. Een extra verdiepings vloer kan in dat geval een goede oplossing bieden. Wat kun je als bedrijf met een extra verdiepings vloer en waarom is het een waardevolle investering? Dat alles lees je in dit artikel.

Waarom een verdiepingsvloer?

Logischerwijs wil je de ruimte in jouw bedrijf of hal optimaal benutten. Dan kun je gaan voor een Entresolvloer voor magazijn. Dit is een tussenvloer. Je kunt er ook voor kiezen om voor een verdiepingsvloer te gaan. Dit is vooral een verstandige oplossing als je (tijdelijk) wat extra ruimte nodig hebt. Er zitten veel voordelen verbonden aan een verdiepings vloer. Hieronder staan er een paar voor je op een rijtje:

  • Een verdiepingsvloer biedt meer ruimte voor jouw bedrijf.
  • Een verdiepingsvloer is relatief goedkoop.
  • Een verdiepingsvloer zorgt voor een grotere opslagruimte, waardoor er minder stress wordt ervaren over de ruimte. Hierdoor gaat vervolgens de werkcapaciteit omhoog.

Waarom is het een waardevolle investering?

Je wilt natuurlijk zo min mogelijk geld uitgeven, maar toch een goede investering doen. Dat is hartstikke begrijpelijk. Gemiddeld kun je een verdiepings vloer in jouw bedrijfshal laten plaatsen voor zo’n 60 euro per vierkante meter. Als je gaat voor een vloer voor magazijn kom je rond dezelfde prijs uit. Misschien klinkt het redelijk duur, maar dat valt wel mee. Wat denk je dat je als bedrijf kwijt bent als je een ander bedrijfspand moet huren of zelfs kopen wegens gebrek aan ruimte? Dan ben je veel duurder uit. Bovendien kun je een tussenvloer makkelijk verkopen als je het niet meer nodig hebt.

Wat kan ik met een extra verdiepings vloer voor mijn bedrijf?
Schuiven naar boven