Meubelsmaken.net

Let op deze dingen in huis als je een hond hebt!

honden

Heb je een hond in huis? Dan is het belangrijk om te kijken of alle planten wel geschikt zijn voor een hond. Wanneer een hond buikpijn heeft gaat hij automatisch wat groens eten. Ze doen dit om over te geven, zodat de pijn weggaat. De gezondheid van je hond is belangrijk. Net als een schone vloer in je huis. Het is daarom goed om op een aantal zaken te letten als je een hond in huis hebt.

Het balkon

Controleer of het balkon veilig is voor de hond. Wanneer je een kleine hond hebt dan kan het zijn dat de spijlen van het balkon iets te ver uit elkaar staan. Het is dan belangrijk om hier een aanpassing aan te brengen. Zorg ervoor dat het balkon veilig is. Je kunt dan met een gerust gevoel op het balkon zitten. Wel zo fijn!

De tuin

In de tuin kunnen ook planten staan die niet veilig zijn voor de hond. Haal die planten weg. Daarnaast i s het ook belangrijk om te kijken of de hond niet zo weg kan lopen. ZOrg ervoor dat de tuin goed omheind is. Zo kan de hond niet weglopen. Kijk ook of er katten in de buurt zijn die vaak in de tuin komen. Ze kunnen echte vechters zijn. Het is belangrijk om ze weg te jagen.

Een vaste plek

Zorg voor een vaste plek voor de hond in huis. Een plek waar de hond tot rust kan komen en ook geen schade kan aanrichten. Het is een idee om een kennel in huis te plaatsen waar de hond kan slapen. Wanneer je zelf niet thuis bent kun je hem hier laten slapen. Natuurlijk niet te lang. Het moet geen gevangenis zijn in je huis. Toch?

Let op deze dingen in huis als je een hond hebt!
Schuiven naar boven