Meubelsmaken.net

Het gebruik van zuilen

informatie zuil

In een winkel of een bedrijf worden veel meubels gekozen. Zuilen zijn voorbeelden van meubels die steeds voorkomen in winkels en het bedrijfsleven. Het gebruik van zuilen kan gemakkelijk zijn om consumenten beter te begeleiden en niet altijd personeel in te hoeven zetten om mensen wegwijs te maken. Wil je meer informatie over de zuilen die het meeste voorkomen? Lees dan snel verder!

Aanmeldzuil

Wanneer mensen zich ergens voor willen aanmelden in een winkel is een aanmeldzuil perfect hiervoor! Het kan zijn dat er een klantenkaart aangemaakt moet worden of ze graag iets online willen bestellen, via een aanmeldzuil wordt de informatie duidelijk. Vaak hoeft hier personeel niet eens bij te helpen. Het is wel gebruiksvriendelijk dat hier altijd personeel in de buurt staat, wanneer consumenten er dan niet uitkomen ze het toch altijd nog kunnen vragen. Deze zuil moet zo duidelijk mogelijk zijn dat er geen vragen hoeven te zijn maar dit kan natuurlijk altijd nog zo zijn. In een winkel is het niet de bedoeling dat deze zuilen alles overnemen maar het is een goede manier om efficiƫnt te werk te gaan en meerdere consumenten te helpen en hier niet altijd veel meer personeel ingezet hoeft te worden. Daarbij vinden de meeste consumenten het vaak ook fijn om snel klaar te zijn en niet in een lange rij te moeten staan. Technologie staat in deze wereld steeds meer centraal en daarom zijn zuilen ook steeds vaker een goede oplossing.

Info zuil

Niet alleen het aanmelden maar ook het informatie opvragen is belangrijk. Een info zuil wordt vaak ook in het bedrijfsleven neergezet, wanneer er bijvoorbeeld een nieuw product gelanceerd wordt moeten en hiervan de details duidelijk beschikbaar moeten zijn. Het visueel maken van zaken zorgt ervoor dat het bij mensen veel beter blijft hangen dan wanneer iemand een presentatie geeft. Het is goed om hier een combinatie te vinden van een presentatie en visualisaties op een info zuil zodat mensen getriggerd blijven en beter onthouden wat er verteld is. Het is slim om hier te kiezen voor een interactieve info zuil zodat mensen ook actief bezig zijn en op een leuke manier informatie onthouden.

Het gebruik van zuilen
Schuiven naar boven